دبیر کل جامعه مهندسین گفت: اگر اصلاح طلبان به این نتیجه برسند که روحانی رای نمی آورد کاملاً عاقلانه است که از وی رد شوند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه مهندسین در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری دانشجو، مبنی بر اینکه آیا بحث بحث عبور از روحانی که در بین اصلاحطلبان مطرح میشود به معنی افت محبوبیت در بین مردم است؟ گفت: تحلیل گران سیاسی همواره طوری صحبت میکنند که در آینده به بنبست نرسند و معمولاً حرفهای کمّی میزنند این در حالی است که اگر اصلاحطلبان به این نتیجه برسند که روحانی رأی نمیآورد از وی رد میشوند و این اقدام کاملاً عاقلانه است و غیر از راهی وجود ندارد.
باهنر افزود: اگر ما هم به این نتیجه برسیم که در بین اصولگرایان کاندیدایی وجود دارد که رأی نمیآورد از روی عبور خواهیم کرد.
وی اینگونه سخن گفتن را حرف زدن کلی دانست و ادامه داد: اینکه اصلاحطلبان در چه زمانی احساس کنند روحانی رأی نمیآورد و یا فردی با رأی بیشتری پیدا کنند به 7 الی 8 ماه آینده مربوط است.
دبیر کل جامعه مهندسین تأکید کرد: همه کنشگرهای سیاسی به دنبال فرصتی هستند تا فردی را پیدا کنند که همه شرایط را داشته باشند و علاوه بر آن رأی آور هم باشد این در حالی است که حتی در بین اصلاحطلبان اخبار متنوعی به گوش میرسد که عدهای اعتقاد دارند که غیر از روحانی شخص مناسبی وجود دارد و عدهای دیگر معتقدند که باید بهجای وی فرد دیگری معرفی شود.
نظر به تجربه گذشته انتخابات ریاست جمهوری در ایران از اول انقلاب تا کنون ،بنظر این بنده حقیر ،درانتخابات سال 96 دیگر فرد نباید مورد انتخاب باشد،بلکه فرد با تیم هایاگروه هاباید مورد انتخاب و رای مردم قرار گیرند،مخصوصا تیم سیاسی و تیم اقتصادی فرد نامزد شده انتخابات ریاست جمهوری ،یعنی مردم به شخص و با توجه به تیم های معرفی شده رای بدهند که مردم بدانند،مثلا چه کسانی با چه برنامه ای میخواهند سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد داخلی و خارجی را به پیش ببرند و مشکلات را رفع کنند.آیا بازهم در دولت آن فرد نامزد شده ،لیبرال ها تصیم ساز و تصمیم گیر برای سیاست و اقتصاد و فرهنگ هستند. نظر بنده بسیار مختصر و محدود است .از دلسوزان که انقلابی اند و می خواهند انقلابی و متعهد بمانند استدعادارم تکمیل نمایندومن الله ا
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.